Menu

Welkom


 Aankoopbegeleiding nieuwe woning

Heeft u er al eens aan gedacht om een aankoopbegeleider in te schakelen als u een nieuwe woning gaat kopen?

 

Uw belangen tijdens het kopen van een woning

 

De persoon waar u het meest mee te maken krijgt bij de aankoop van een woning, is de makelaar van de verkopende partij. Deze makelaar komt echter wel op voor de belangen van de verkopende partij, maar niet voor uw belangen. Hierdoor worden uw belangen vaak vergeten. Zo komt het namelijk voor dat u bijna geen voorlichting krijgt over uw rechten en plichten als koper. Door deze eenzijdige adviezen van de makelaar, zien veel mensen bepaalde dingen vaak over het hoofd en betalen zij teveel voor de woning. Beinema Financieel Advies vindt dat dit anders kan en helpt u graag!

 

De voordelen van een aankoopbegeleider

 

Door Beinema Financieel Advies in te schakelen bij de aankoop van uw nieuwe woning, geniet u van een aantal belangrijke voordelen. Zo zorgen wij voor een bouwkundige keuring door een onafhankelijk bouwtechnisch bureau. Hierdoor krijgt u een duidelijk beeld van de te verwachten kosten, nu én in de toekomst. B.F.A. vindt dat uw belang voorop staat en daarom voeren wij op een professionele manier onderhandelingen over prijs en voorwaarden.

 

Daarnaast doen wij ook onderzoek naar de meest uiteenlopende zaken die te maken hebben met bijvoorbeeld de verkoopprijzen van vergelijkbare woningen in het verleden. Maar ook naar bestemmingsplannen en de verschillende juridische aspecten.

 

Beinema Financieel Advies controleert ook de koopakte en alle andere belangrijke stukken op juistheid en bijzondere voorwaarden.

 

Extra service waar u bij ons op kunt rekenen

 

Op de dag van de overdracht zijn wij ook aanwezig om te controleren of alles volgens de afspraken verloopt. Daarnaast staan wij ook voor u klaar als er achteraf problemen zijn. Dat is de extra service waar u bij Beinema Financieel Advies op kunt rekenen.